Διαχείριση Πολυκατοικίας 

  • Έκδοση των Κοινοχρήστων

  • Είσπραξη των κοινοχρήστων

  • Επίβλεψη Πολυκατοικίας

  • Βλάβες & Εργασίες

  • Πετρέλαιο

  • Μετρητές Θέρμανσης

  • Αρχείο

  • Γενικές Συνελεύσεις

  • Οφειλές

  • Διοίκηση της πολυκατοικίας

Έκδοση των Κοινοχρήστων
Εκδίδουμε και μοιράζουμε τα κοινόχρηστα της πολυκατοικίας στο τέλος κάθε μήνα σε όλα τα διαμερίσματα.

Αποστολή με Email
Αποστέλλουμε με email στους ιδιοκτήτες ή ενοικιαστές το ατομικό ειδοποιητήριο πληρωμής τους κάθε φορά που εκδίδουμε κοινόχρηστα

Είσπραξη των κοινοχρήστων
Η είσπραξη γίνετε σε προκαθορισμένες ημερομηνίες και ώρες που αναγράφεται πάνω στα ειδοποιητήρια. Εισπράττουμε επίσης κοινόχρηστα και από τον χώρο της επιθυμίας σας, έπειτα από δικιάς σας εντολή.Με κατάθεση στους Τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρείας μας. Με κάρτα POS στην εταιρεία μας.

Επίβλεψη Πολυκατοικίας
Επισκεπτόμαστε την πολυκατοικία μία φορά την εβδομάδα για επίβλεψη.

Βλάβες & Εργασίες
Όλες τις εργασίες τις αναθέτουμε σε εξωτερικά συνεργεία. Για εργασίες που το κόστος είναι άνω των 100,00€ προξενούμε Γενική Συνέλευση ώστε να αποφασίσουν οι ενοικιαστές και ιδιοκτήτες για την εκτέλεση της εργασίας. Φυσικά αν η πολυκατοικία συνεργάζεται με κάποιο δικό της συνεργείο το κρατάμε και συνεχίζουμε την συνεργασία και εμείς.

Πετρέλαιο
Ελέγχουμε τη στάθμη του πετρελαίου και κάνουμε ανεφοδιασμό, όποτε αυτό απαιτείται, πάντα με την παρουσία ενός ή και περισσοτέρων από τους διαμένοντες στην πολυκατοικία προκειμένου να αποφεύγουμε προστριβές και υπόνοιες σχετικά με τη σωστή ή μη παραλαβή.

Μετρητές Θέρμανσης
Καταγράφουμε και φωτογραφίζουμε τους μετρητές θέρμανσης (πετρέλαιο ή φυσικό αέριο) πάντα την τελευταία ημέρα του μήνα. Διατηρούμε ψηφιακό αρχείο των φωτογραφιών με σκοπό να εξαλειφθούν αμφιβολίες των διαμενόντων σχετικά με τις μονάδες κατανάλωσης θέρμανσης.

Αρχείο
Διατηρούμε φάκελο με όλα τα νόμιμα παραστατικά που δικαιολογούν τα έξοδα της πολυκατοικίας. Μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να βλέπετε το φάκελο ώστε να ελέγχετε για τη νομιμότητα και κανονικότητα όλων των δικαιολογητικών.

Γενικές Συνελεύσεις
Διοργανώνουμε Γενικές Συνελεύσεις για συζήτηση και επίλυση των προβλημάτων της πολυκατοικίας.

Διοίκηση της πολυκατοικίας
Δημιουργείται μία Τριμελής επιτροπή με κάποιον υπεύθυνο από τους τρεις, η οποία επιτροπή εκπροσωπεί όλη την πολυκατοικία.
Η ΕΣΤΙΑ οποιαδήποτε ενέργεια και αν κάνει έρχεται πάντα σε συνεργασία με τον υπεύθυνο της επιτροπής αυτής, ο οποίος ενημερώνει τους υπολοίπους της επιτροπής αλλά και τους υπόλοιπους διαμένοντες.
Και μην ξεχνάτε κάτι το ότι αναθέτουμε σε μία εταιρεία την Διαχείριση δεν σημαίνει ότι δεν ασχολούμαστε πλέον με τίποτα!!!
Η ΕΣΤΙΑ λειτουργεί σαν τον Διαχειριστή που μένει μέσα στην πολυκατοικία απλά εμείς δεν μένουμε εκεί.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Διαχείριση

0
πολυκατοικίες

Έκδοση Κοινοχρήστων

πολυκατοικίες

0

Καθαριότητα

0
 πολυκατοικίες

Δημόσιο-Ιδιώτες

0
πελάτες

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ 9:00 – 14:00 & 18:00 – 21:00
ΤΡΙΤΗ 9:00 – 14:00
ΤΕΤΑΡΤΗ 9:00 – 14:00 & 18:00 – 21:00
ΠΕΜΠΤΗ 9:00 – 14:00
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9:00 – 14:00 & 18:00 – 21:00
ΣΑΒΒΑΤΟ Κλειστά
ΚΥΡΙΑΚΗ Κλειστά

 2410 615384

ΧΑΡΤΗΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ